http://www.alti.rs/myuploads/image/servis.jpg http://www.alti.rs/myuploads/image/servisiranje.png http://www.alti.rs/myuploads/image/servisiranje.png
Servisi
servisi top slika

U SLUŽBI POTROŠAČA

Od samog osnivanja 1999. godine, prepoznali smo značaj i potrebu kvalitetnog servisa. Kvalitetan servis obezbeđuje veći stepen dodate vrednosti, ne samo u smislu uspešnog poslovanja same kompanije, već i adekvatnog zadovoljavanja potreba i želja samih potrošača. Sa nastupajućim organizacionim i procesnim promenama, kao i kontinuelnim povećanjem broja zaposlenih, servis je postao jedan od temelja budućeg razvoja kompanije.
Servis je organizovan u sledeće celine:

 
 
servisiranje

SERVISIRANJE

Servis računara i računarske opreme svih brendova u garantnom i vangarantnom roku (štampači, ploteri, punjenje tonera za laserske štampače, servis monitora, servis desktop i laptop računara, računarskih komponenti, audio i video uređaja i drugo). Pružanje kompletne tehničke podrške, instalacija i održavanje servera, projektovanje i instalacija mrežnih okruženja i video nadzora, ugradnja i održavanje klima uređaja. Autorizovan servisni centar za HP, Samsung, VOX, Espon i ViewSonic.

PROIZVODNJA

Alti brend računara Altos i njihovo testiranje i usavrsavanje.

REKLAMACIJA

Prijem robe za servis i rešavanje reklamacija klijenata i krajnjih kupaca.

Za sva pitanja, na raspolaganju vam je služba za reklamacije na broju 0700 33 00 33 (po ceni lokalnog poziva, samo sa fiksnog telefona) radnim danima 8-17h i subotom 9-16h. Oko rešavanja tehničkih problema može vam pomoći naša tehnička podrška na broju 0900 55 00 55 (cena usluge je 236 din.+PDV) radnim danima 9-19h i subotom 9-13h.