http://www.alti.rs/myuploads/image/partners.png // ==========partneri============= http://www.alti.rs/myuploads/image/hplogo.png http://www.alti.rs/myuploads/image/intel.png http://www.alti.rs/myuploads/image/amd.png http://www.alti.rs/myuploads/image/microsoft.png http://www.alti.rs/myuploads/image/lenovo.png http://www.alti.rs/myuploads/image/asus.png http://www.alti.rs/myuploads/image/acer.png http://www.alti.rs/myuploads/image/dell.png http://www.alti.rs/myuploads/image/msi.png http://www.alti.rs/myuploads/image/wd.png
Partneri
partneri top slika
partner1

HP

Kroz dugogodišnji partnerski status sa HP korporacijom, kompanija ALTI stekla je mogućnost da svojim klijentima ponudi HP podršku kroz sve faze životnog ciklusa IT rešenja. To podrazumeva fleksibilnost usluga i stalnu podršku koja omogućava našim klijentima da se fokusiraju na sopstveno poslovanje. Svim kupcima HP rešenja, garantujemo kvalitet usluga, što je rezultat rada iskusnih IT profesionalaca koji razumeju HP rešenja.

Kompanija Alti je ovlašćeni HP partner za 2015 godinu, sa sledećim statusima:

• HP Gold Partner - Printing and Personal System Group Hardware
• HP Gold Partner - Printing and Personal System Group Supplies
• HP Gold ServiceOne Printing and Computing Specialist
• HP Gold Server Specialist
• HP Gold Storage Specialist
• HP Silver ServiceOne Enterprise specialist
partner2

INTEL

Kompanija ALTI sa zadovoljstvom već 10 godina opslužuje klijente u svim industrijskim granama kao Intelov partner. ALTI nudi niz rešenja zasnovanih na Intel procesorima, čime našim klijentima garantujemo sigurno poslovno okruženje. Poštovanjem i primenom najviših svetskih standarda, prepoznati smo od strane Intel korporacije, kao jedni od najznačajnijih Intelovih partnera.
partner3

AMD

Kompanija ALTI od samog osnivanja usmerena je na strateška partnerstvima sa vodećim svetskim kompanijama. Ovo predstavlja ujedno i priznanje da smo domaća IT kompanij koja je u stanju da doprinese razvoju novih tehnologija i ponudi našem tržištu proizvode koji su konkurentni širom planete. Uvrštavanjem AMD proizvoda u naš proizvodni program, obezbeđujemo našim klijentima proizvode jednog renomiranog proizvođača. Kompanija Alti je već godinama prisutna na domaćem tržištu sa ponudom AMD procesora. Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa AMD nije prestiž samo za kompaniju već i za naše klijente jer garantuje stručnost i sigurnu prodaju.
partner4

MICROSOFT

Prodaja softvera i konsalting predstavlja jednu od osnovnih delatnosti naše kompanije.

Od samog osnivanja Microsoft kancelarije u Beogradu 2002. godine, kompanija ALTI poseduje partnerski status.

Vidljivi smo u okviru Microsoft Partner Network programa, takodje imamo titulu distributera za Micorosft DOEM licence, što znači da imamo pristup svim potrebnim resursima i podršci, kao i mogućnost izgradnje najneposrednijeg poslovnog odnosa sa Microsoft-om kroz aktivnosti kao što su učešće u zajedničkim razvojnim projektima.

Kao partner vodećih proizvođača softvera, mi razumemo proces nabavke i korišćenja softvera. Naša kompaija pruža usluge legalizacije, licenciranja i održavanja softvera na ekonomičan i fleksibilan način koji odgovara Vašim potrebama.
partner5

LENOVO

Kineska multinacijonalna korporacija Lenovo koja se bavi proizvodnjom I prodajom računarskih tehnologija, prepoznala je potencijal kroz saradnju sa kompanijom ALTI, što nam omogućava prodaju Lenovo proizvoda po vrlo povoljnim uslovima. Na taj način kompanija ALTI ima privilegiju da kao Lenovo Premium Gold Business Partner, svojim potrušačima odgovori na sve zahteve I ponudi vrhunsku uslugu.
partner6

ASUS

Inspirisan različitim potrebama potrošača u svim oblastima i fazama života, primarna misija Asus kompanije jeste da pruži istinski inovativna rešenja koja zauzvrat inspirišu potrošače da streme većoj produktivnosti i zabavi. Procenjujući i razumevajući potrebe današnjeg digitalnog doba korporacija Asus izabrala je kompaniju ALTI kao strateškog partnera u cilju povećanja zadovoljsta krajnjih kupaca.
partner7

ACER

Tehnološki orijentisana kompanija ACER, sa jednim od najvećih svetskih timova za istraživanje i razvoj, poznata je po visoko kvalitetnim proizvodima i vrhunskim inovacijama. Dugogodišnja saradnja sa kompanijom ALTI, i zadovoljstvo u istoj, doprinelo je da ALTI ima partnerski status. Kao vodeća kompanija u novoj digitalnoj eri, ACER kroz kompaniju ALTI nudi kompletan portfolio proizvoda aktuelnih za novi milenijum.
partner8

DELL

Dell je multinacionalna IT kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara i prateće opreme. Sledeći tržišne zahteve, kompanija ALTI je uvrstila u svoju ponudu proizvodni program kompanije DELL, dizajniran tako da pokriva kompletan opseg klijent/server računara – od poslovnih konfiguracija do strateških višeprocesorskih servera. Na ovaj način DELL i ALTI uspešno sarađuju kao partneri na informaciono-tehnološkom tržištu.
partner9

MSI

Kompanija MSI je specijalizovana u dizajniranju i proizvodnji matičnih ploča, dodatnih kartica, servera/radnih stanica, barebone sistema, optičkih uređaja za skladištenje podataka, uređaja za komunikaciju i IA aparata. U industrijskom okruženju punom izazova, uspeli su da izbiju u sam vrh, a na tom putu stoji i uspešna saradnja sa kompanijom ALTI. Kao partneri, ove dve kompanije sarađuju dugi niz godina i kompanija ALTI svojim klijentima na raspolaganju nudi širok spektar MSI proizvoda.
partner10

WESTERN DIGITAL

Korporacija Western digital dugogodišnji predvodnik u industriji hard diskova, prepoznala je u kao rezultat dugogodišnjeg poverenja i iskustva u prodaji hard diskova. Kroz Gold partnerstvo sa Western Digital korporacijom u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo veliki izbor Western Digitalovih proizvoda za čuvanje podataka.

OSTALI PARTNERI