http://www.alti.rs/myuploads/image/zgrada-ca.jpg
O nama

O ALTI-ju

ALTI je jedan od vodećih distributera i proizvođača IT i druge tehničke opreme i robe široke potrošnje u našem regionu.
Centrala ALTI-ja se nalazi u Čačku dok je predstavništvo stacionirano u Beogradu.

 

ALTI je jedan od vodećih distributera i proizvođača računara, robe široke potrošnje i komunikacionih tehnologija u regionu. Predstavništvo ALTI-ja se nalazi u Čačku i Beogradu.

Portfolio poslovanja ALTI-ja

Stalna potreba zadržavanja postojećih i sticanja novih tržišnih udela, uslovila je da portfolio naših poslovnih aktivnosti bude izuzetno raznovrstan. Danas, ALTI Grupa posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje kao i onlajn prodaje. Značajna aktivnost je distribucija i snabdevanje maloprodajnih radnji širokim asortimanom računarske i druge opreme, snabdevanje sopstvenih prodavnica i izvoz.

Trudimo se da se u okvirima našeg maloprodajnog portfolija pronađu najkvalitetniji proizvodi svih renomiranih svetskih proizvođača kako tehničke robe, tako i robe široke potrošnje. Motivisani željom da se korisnicima koji su nam ukazali poverenje pruže vrhunske konsultanske usluge i saveti u odabiru robe i sredstava prema njihovim potrebama, a pod najpovoljnijim mogućim tržišnim uslovima radimo na konstantnom proširenju asortimana robe.

Pored istaknutog, ALTI se bavi i ostalim segmentima iz IT domena: sistemima integracija, konsaltingom, edukacijama, kao i različitim vidovima korporativnog poslovanja.

Vodeći se motom da je zadovoljstvo naših klijenata i krajnjih korisnika u domenu korporativnih potreba kao i u domenu maloprodaje naš cilj, usresredili smo naše poslovanje na razvijanju sopstvenog brenda, računara pod nazivom Altos.

Altos predstavlja odabir najkompatibilnijeg hardvera ukomponovanog na jednoj od najsavremenijih linija za proizvodnju računara u ovom trenutku.

Uporedo sa proizvodnjom, razvijali smo kvalitetan servis i vremenom postali ovlašćeni serviser nekih od najpoznatijih svetskih brendova. U nameri da zaokružimo sferu svojih poslovnih aktivnosti usmerili smo se na razvoj i implementaciju ERP sistema.

Regionalno prostiranje tržišta

Svoje poslovne aktivnosti naša kompanija realizuje na tržištu Republike Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, tržištu koje pokriva više od 12 000 000 potencijalnih korisnika. Poslujemo sa više od 2 500 korporativnih klijenata u 3 zemlje, kroz 4 distributivna centra, 4 magacina i više od 60 prodavnica. Kako bi osigurala podjednaku pokrivenost, naša kompanija je kreirala razvijenu logističku mrežu i sopstveni vozni park koji omogućava dostupnost proizvoda svakom korisniku 24 časa od momenta naručivanja.

ISO STANDARDIZACIJA U POSLOVANJU

Deo poslovne politike preduzeća je uvođenje savremenog koncepta upravljanja kvalitetom proizvodnih procesa prema uslovima ISO standarda. Posle prilagođavanja organizacije rada i uvođenja predviđenih procedura kontrole stvoreni su uslovi za primenu ISO standarda, što je i potvrđeno pozitivnim sertifikatom od ovlašćene organizacije ISO 9001/2008. Svake godine kontroliše se primena standarda i potvrđuje poštovanje propisanih zahteva. Predviđene procedure se strogo poštuju i ALTI plasira na tržište proizvode koji su rezultat sertifikovanog proizvodnog procesa, čime je značajno ojačana tržišna pozicija i postavljena visoka konkurentska prednost i spremnost za još snažniji nastup na domaćem i inostranom tržištu.

Za 16 godina poslovanja, naš godišnji prihod i broj zaposlenih nastavlja da raste.

Pogledajte i preuzmite Profil kompanije:

 

 

Težimo da olakšamo i obogatimo život ljudi, nudeći kvalitetne i lako dostupne proizvode, uz kontinuelno nastojanje da zadržimo postojeća i osvajamo nova tržišta.

Posvećeni smo inovacijama, razumevanju potreba naših potrošača i razvijanju dugotrajnih odnosa sa dobavljačima, vodeći računa o zaštiti životne sredine i smanjenju štetnog uticaja koji tehnologija može imati na zdravlje ljudi.

 

 

 

 

PODACI O KOMPANIJI
 

 

 

 

 

Osnovana: 1999. godine
Primarna delatnost: Maloprodaja i distribucija kompjuterskog hardvera i softvera i ostalih električnih uredjaja
Ukupan promet: 65 miliona evra (2014. godina)
Ukupan broj broj zaposlenih: 800 (2015. godina)
Ukupan broj dobavljača: 200 (2015. godina)
Ukupan broj dobavljača uslužnog servisa: 1000 (2015. godina)
Ukupan broj korporativnih klijenata: više od 3.500 (2015. godina)
Portfolio: 20.000 proizvoda (2015. godina)