http://www.alti.rs/myuploads/image/logistika2.jpg
Logistika
top slika logistika

Distribucija je jedan od osnovnih segmenata funkcionisanja same kompanije i predstavlja srž poslovanja, kako u Republici Srbiji tako i u ostalim zemljama u kojima obavljamo svoje poslovne aktivnosti. Naše tržište pokriva više od 12 000 000 potencijalnih korisnika i opslužujemo ga pomoću razvijenog logističkog centra koji pruža mogućnost pravovremenog odgovora na sve zahteve naših klijenata. Pored toga, zadovoljavamo potrebe više od 2 500 korporativnih klijenata uz pomoć 2 centralna skladišta, pozicionirana u Čačku i Beogradu, koji funkcionišu 24 časa dnevno. Posedujemo vozni park sa više od 60 vozila tako da smo u mogućnosti da pružimo kvalitetnu logističku podršku.

PREDNOSTI KOJE LOGISTIKA NUDI KLIJENTIMA

 

  • 24/7 aktivan vozni park
  • Više od 60 vozila od kojih su 24 putnička, 40 teretnih, prikolica i mini bus
  • Brz rok isporuke - do 3 radna dana
  • Isporuka danas za danas na teritoriji Beograda
  • Isporuka i pokrivenost u svim opštinama u Srbiji
  • Praćenje vozila (GPS) u svakom trenutku

Rokove isporuka možete naći na sajtu WinWin-a (WinWin)  

KONTROLISANO SKLADIŠTENJE I IZDAVANJE ROBE

Naša magacinska služba obuhvata 2 skladišta. Centralni magacin – nalazi se u Čačku, Bulevar Oslobodilaca 78G, sa ukupnom površinom od 2600 m². Magacin poseduje razvijenu internu računarsku mrežu i opremljen je najsavremenijom sigurnosnom opremom. Organizacija u magacinu je podeljena prema osnovnim radnim zadacima: prijem, skladištenje robe, izdavanje robe i administracija. Skladištenje poseduje oko 170 mesta na paletnim regalima i 1000 poličnih pozicija, za osetljivu robu kojoj je definisan način skladištenja. Svaka pozicija za skladištenje robe je adresirana, tako da je proces skladištenja i odvajanja robe maksimalno optimizovan.

Tel/fax: 032/ 37-51-65
Radno vreme:
06 – 02h radnim danom,
subotom 08 – 17h,
nedeljom ne radimo

Magacinski prostor predstavništva Beograd – nalazi se na Vilinim vodama, Dunavska BB. Opremljen je savremenom sigurnosnom opremom i povezan sa internom računarskom mrežom. Ovaj magacin pored svoje osnovne delatnosti skladištenja robe, služi i kao distributivni centar za prijem i isporuku robe.

Telefon: 011/ 65-55-701
Radno vreme:
09 – 17h radnim danom,
subotom 09 – 14h,
nedeljom ne radimo

CALL CENTAR

Call centar predstavlja deo infrastrukturne mreže, neophodan za nesmetano funkcionisanje čitave organizacije. Naš call centar pruža savetodavne i prodajne usluge korisnicima i klijentima zainteresovanim za proizvode i usluge naše kompanije.

 

Call centar služba je dostupna pozivanjem na 0700 33 00 33 (po ceni lokalnog poziva, samo sa fiksnog telefona) radnim danima 8-20h i subotom 9-16h ili preko email adrese: web@winwin.rs.