http://www.alti.rs/myuploads/image/corporatetop.jpg http://www.alti.rs/myuploads/image/corporate.jpg
Korporativna prodaja
top korporativna prodaja

 

Sistem Integracija i Poslovna Rešenja

ALTI, zahvaljujući Sistemu Integracija i Poslovnih Rešenja, predstavlja sinonim za sistem poslovanja koji obezbeđuje sve neophodne alate i pokriva sve segmente savremenog načina rada kompanija. Nudimo sve od obezbeđivanja neophodne infrastrukture i integracije iste u bilo koje poslovno okruženje do kompletnog sistema monitoringa i održavanja isporučenih poslovnih rešenja u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Pokrivamo najširi spektar svih potrebnih hardverskih konfiguracija od proizvoda i usluga vezanih za pasivni deo infrastrukture pa do najsloženijih rešenja za aktivni deo vašeg poslovnog okruženja u pogledu serverske, mrežne, računarske i periferne opreme. Naše sisteme integracija možete naći u velikom broju kompanija, različitih delatnosti, kako u Državnom i Javnom Sektoru, tako i u velikom broju privatnih kompanija, banaka, osiguranja i drugih delatnosti. Naše reference predstavljaju znak uspešnosti i poverenja naših klijenata.

korporativna prodaja text slika

Kompletna rešenja i široki spektar usluga

• Kompletna infrastrukturna rešenja, od izvođenja pasivne instalacije do kompletnog rešenja za hardver klijenta (serveri, radne stanice, mrežna oprema)
• Kompletna hardverska rešenja kao i optimizacija postojećih koja su u upotrebi kod naših klijenata

• Pružanje usluga i kompletnih rešenja baziranih na stručnoj ekspertizi naših sertifikovanih IT konsultanata i inženjera
• Sve vrste softverskih usluga kao i najsavremeniji softverski sistem
• Kompletna sistem integracija sa postojećom opremom
• Kompletna tehnička podrška koja je prilagođena potrebama klijenata
• Zaštita informacionog sistema opremom renomiranih proizvođača

• Partneri smo sa vodećim svetskim brendovima , kako na polju softvera tako i na polju hardvera i mrežnih rešenja.

• Servisna, kao i logistička podrška organizovane su po najvišim mogućim standardima. Ključ uspeha leži u tome da se naš kadar neprekidno usavršava kako bi odgovorio na sve potencijalne zahteve.

RADNO VREME

Radnim danima: 8h - 18h

Subotom: 9h - 13h

KONTAKT

Telefon: +381 (0)11 785 67 78

Mobilni: +381 (0)64 886 08 09

corporate@alti.rs