Dogadjaji
Smile With US! Skup regionalnih i šop menadžera 2016
Alti "Smile with Us" skup tradicionalno, uz pomoć naših partnera u poslu, organizujemo već nekoliko godina unazad. Jedanaesti skup održan je u prijatnom ambijentu hotela Narcis na Divčibarima.

     

Dogadjaji
Postanite deo ALTI tima na sajmu poslova JobFair-Kreiraj svoju budućnost!
Posetite sajam poslova za studente i diplomce tehničkih fakulteta "JobFair-Kreiraj svoju budućnost!" 2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta i obavezno posetite ALTI-jev štand. Naši mladi predstavnici kompanija će vas rado dočekati i odgovoriti na sva vaša pitanja.

     

Dogadjaji
ALTI na svetskom prvenstvu u Counter Strike Global Offensive
U Sava Centru od 8. do 11. oktobra 2015. godine održano je svetsko prvenstvo u Counter Strike Global Offensive.
Na jednom mestu okupio se svetski krem Counter Strike Global Offensive. Davanaest reprezentacija koje su svoje mesto izborile putem kvalifikacionih turnira u konkurenciji 96 zemlje učesnice izvele su svoje timove na mape Global Offensive.

     

Dogadjaji
Učešće WinWin-a, brenda ALTI-ja, na CE&HA Sajmu
Ce&Ha sajam, najveći regionalni sajam računara, elektronike i kućnih aparata, održan je ove godine od 1. do 4. oktobra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. Više od 30.000 posetilaca iz Srbije i okolnih zemalja imalo je priliku da upozna tehnološke inovacije i uživa u svim sajamskim popustima i pogodnostima.
Baš iz tog razloga naša kompanija se potrudila da preko našeg maloprodajnog lanca WinWin obezbedi najbolje uslove i najbolje sajamske cene.

     

Dogadjaji
ALTI na prvom ITKonekt sajmu poslova
Učestvovali smo na prvom ITKonekt sajmu poslova održanom u Beogradu. ALTI je predstavio učesnicima i posetiocima skupa prednosti rada u modernoj IT kompaniji kao bio generalni sponzor Gaming Zone.

     

Dogadjaji
Studenti kao menadžeri na takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja “ALTI Case Cup –Make it up!”
Kompanija ALTI 17. maja organizovala je prvo takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja studenata završnih godina i diplomaca Univerziteta u Srbiji – “ALTI Case Cup –Make it up!”. Reč je o edukativnom i takmičarskom projektu koji pruža učesnicima jedinstvenu priliku da se nađu u ulozi menadžera i suoče sa realnim poslovnim problemima današnjice. Primarni cilj jeste bio da omogućimo mladim entuzijastima punim energije i znanja da prikažu svoje poslovne veštine kroz rešavanje realnih kompanijskih problema.

     

Dogadjaji
"Smile With Us"- Deseti skup regionalnih i šop menadžera
U organizaciji ALTI-ja, pod pokroviteljstvom brendova Lenovo, Intel, HP, VOX, AMD, Acer, Microsoft i Canon održan je deseti skup regionalnih i šop menadžera - "Smile With Us". U prijatnom ambijentu hotela Narcis na Divčibarima okupljeno je više od 150 zaposlenih top i srednjeg menadžmenta. Skup je realizovan kroz niz prezentacija najnovijih proizvoda i dostignuća iz IT segmenta, tokom kojih su novosti predstavili Lenovo, Intel, HP, VOX, AMD, Acer, Microsoft i Canon ali i interaktivnih radionica sa ciljem unapređenja rada, međusobne komunikacije i saradnje zaposlenih. Pored radnog ambijenta, učesnici su učestvovali i u tim bilding i sportskim aktivnostima.


Dogadjaji
ALTI podržao regionalnu rundu studentskog inženjerskog takmičenja ’’EBEC Balkan’’
ALTI je imao čast da podrži studentsko regionalno inženjersko takmičenje ’’EBEC Balkan’’ u organizaciji studentske organizacije BEST Beograd i predstavi svoje poslovanje ispred studenata sa tehničkih fakulteta sa Univerziteta iz Beograda, Novog Sada, Niša, Podgorice, Mostara i Skoplja.


Dogadjaji
Godišnja dodela nagrada najuspešnijim predstavnicima sektora
Ove, kao i predhodnih godina ALTI je održao tradicionalnu proslavu za svoje zaposlene posvećenu ispraćaju prethodne poslovne godine. U svecanoj atmosferi iskorišćena je prilika da se još jednom svi zajedno osvrnemo na rad i rezultate u protekloj godini, te da se nagrade oni pojedinci koji su se posebno istakli u predhodnom periodu.


Dogadjaji
JobFair 14-Kreiraj svoju budućnost!
Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 14 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se jubilarni deseti put, 3. i 4. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori sajma , studentske organizacije BEST LBG Beograd i EESTEC LK Beograd omogućiće studentima priliku da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija iz tehničko-tehnoloških struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili. Svrha projekta je svakako povezivanje studenata , budućih kvalitetnih kadrova, sa uspešnim kompanijama, a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti i "odliva mozgova".Dogadjaji
Sajam poslova
11. decembra 2014.godine održace se Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Naša kompanija je uvek u potrazi za kvalitetnim ljudima, a medju trenutno otvorenim pozicijama nalaze se i Product Manager, Sales Manager, Analitičar tržišta, Inženjer logistike, Web programmer, Shop Manager i Prodavac. Naši predstavnici na sajmu ce pružati informacije zainteresovanima o načinu i viziji našeg poslovanja, kao i o mogućnostima za napredovanje i individualno usavršavanje u okviru naše kompanije. Posetite nas na našem štandu u okviru Sajma zapošljavanja u prostorijama Doma vazduhoplovstva u Zemunu ,adresa Štrosmajerova br 3. od 10 do 15h.


Dogadjaji
Smile With Us! - skup zaposlenih u ALTI-ju
Tradicionalno svake godine u organizaciji ALTI grupacije, a pod pokroviteljstvom partnera održavaju se " Smile With Us ! " skupovi menadžmenta svih struktura naše kompanije. (šop menadžeri, product menadžeri, kategori menadžeri, top menadžeri). Broj okupljenih na posednjem skupu je bio 218, što je cinilo 1/3 od ukupnog broja zaposlenih u ALTI-ju.