ALTI Case Cup - Make It Up ! PRAVA ŠANSA ZA ZAPOŠLJAVANJE MLADIH STRUČNJAKA
                

17. maja 2015. godine kompanija ALTI, u okviru koje posluje jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Srbiji - WinWin, prvi put organizuje za studente završnih godina i diplomce takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja - ALTI Case Cup - Make it up! Ovaj događaj predstavlja edukativno - takmičarski projekat koji pruža učesnicima jedinstvenu priliku da se nađu u ulozi menadžera i suoče sa realnim poslovnim problemima današnjice.

Primarni cilj jeste da omogući mladima primenu svog teoretskog znanja u praksi, te da prikažu svoje poslovne veštine kroz rešavanje realnih kompanijskih problema i osvoje vredne nagrade, a najbolji i mogućnost zaposlenja u ALTI-ju. Sedam timova boriće se u rešavanju studije slučaja na zadatu temu iz oblasti prodaje, marketinga, ekonomije, nabavke i logistike, koja će biti poznata na dan samog takmičenja.

Kako naša kompanija svoje poslovne aktivnosti realizuje na tržištima Republike Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, nadamo se da će već sledeće godine ovo takmičenje prerasti u regionalno.

Prijavljivanje za učešće se vrši do 9. maja preko web stranice Case Cup-a - www.casecup.alti.rs.