http://www.alti.rs/myuploads/image/grupacija.jpg http://www.alti.rs/myuploads/image/logowinwin.png http://www.alti.rs/myuploads/image/logoemmi.png http://www.alti.rs/myuploads/image/logopcpract.png
ALTI grupacija
slika za ALTI grupaciju
ALTI GRUPACIJA
 

 

ALTI posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje kao i onlajn prodaje. Maloprodajno poslovanje se obavlja kroz tri lanca prodavnica: WinWin, Emmi i PC Practic koji čine ALTI Grupaciju. U okvirima našeg maloprodajnog portfolija nalaze se najkvalitetniji proizvodi svih renomiranih svetskih proizvođača kako tehničke robe, tako i robe široke potrošnje.

slika za winwin logo
 

            WinWin
…i na webu i na zemlji…

WinWin je najveći lanac maloprodaja tehničke robe na ovim prostorima. Trenutno postoji 101 maloprodajni objekat u Srbiji, od kojih se 16 nalazi u Beogradu, četiri u Nišu, četiri u Novom Sadu, dva u Čačku i Kragujevcu, i po jedan u još 76 gradova širom Srbije.

U ponudi WinWin-a nalazi se preko 20 000 artikala iz više od 95 kategorija proizvoda: IT oprema, potrošni materijal, kancelarijski materijal i nameštaj, AV oprema, bela tehnika, mali kućni aparati, uređaji za video nadzor, i mnogi drugi uređaji za opremanje kancelarije ili kuće. Zahvaljujući velikoj i raznovrsnoj ponudi, a kako smo okrenuti ka zadovoljstvu naših korisnika, stvorili smo e-trgovinu kako bi omogućili još dostupniji i brži način kupovine određenog proizvoda iz našeg asortimana. Uz širok portfolio artikala, u našem timu nalazi se veliki broj visoko obučenih i ažurnih servisera koji se brinu o ispravnosti uređaja, kako u garantnom roku, tako i van njega.

 

Emmi

Poslovanje Emmi-ja je skoncetrisano na korisnike koji tačno znaju šta žele da dobiju od IT opreme. Najveći obim poslovanja Emmi-ja vrši se preko e-trgovine, ali svoje kupce servisiramo i sa 4 radnje koje su locirane u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. U radnjama zapošljavamo prodavce visokog nivoa tehničkog znanja, koji se trude da odgovore na sve upite naših klijenata.

slik za emmi logo
slika za pcpractic logo
 

PC Practic

Profil ovog maloprodajnog kanala su korisnici koji prate tehnologiju i poslednje trendove ili takozvani HiTech korisnici. PC Practic teži da kupcima pruži mogućnost kupovine računara i opreme po najpovoljnijim uslovima i uz kvalitetnu podršku. Pored e-trgovine sa jako kvalitetnim opisima proizvoda, robu možete kupiti i u nekoj od 2 PC Practic radnje.